Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://brostromsentreprenad.se.

Texter

Texterna på vår sida är våra egna och får ej användas av andra eller delas, oavsett media.

Media

Bilder som publiceras på vår sida är vi ägare och upphovsrättshavare till och har tagits samt publicerats med uppdragsgivares tillstånd. Bilderna får ej användas av andra eller delas, oavsett media.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi samlar inga data eller uppgifter om ditt besök på vår sida. Uppgifter lämnade i kontaktformulär hanteras endast av oss och delas aldrig med andra aktörer utan ditt uttryckliga medgivande.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Uppgifter som lämnats i kontaktformulär sparas så länge som uppgifterna behövs för den kontakt som du efterfrågat.

Uppgifter gällande uppdragsgivare sparas så länge de behövs för att uppfylla lagstadgade krav på dokumentation av arbeten och ekonomiska transaktioner.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Var dina uppgifter skickas

Innehåll i formulär från besökare kan eventuellt kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Efter verifiering raderas dina uppgifter från den automatiserade tjänsten.

Rulla till toppen